Cyber monday tilbud

Mirror pics

 Hvis der er noget jeg elsker her for tiden – så er det nederdele med en lækker strik og et par smarte støvler. Okay, det er faktisk noget jeg stort set altid elsker – men det passer bare ekstra godt til den her årstid! Jeg syntes at det er smart, feminint og stilet på samme tid, og det er noget som jeg elsker og noget som jeg tit går efter at mine outfits skal være.

De her billeder nedenfor er lige et par hurtige mirror pics fra forleden dag – derfor er kvaliteten også elendig i forhold til når jeg bruger mit rigtig kamera men ja det er vel bedre end ingenting hehe. I kan hvertfald få en ide omkring hvad der er jeg mener når jeg siger nederdel, strik og støvler 😛
thumbnail_img_9620thumbnail_img_9621

Min nederdel er udsolgt men lignende kan købes HER – Strikken er fra H&M – Tasken er udsolgt i sort, men fås HER i beige.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cyber monday tilbud