All new everything

Få råd til drømmerejsen

Sponsoreret af Zaplo.dk. I kan læse om Zaplo.dk her.

Hej honeys! For mig er at rejse – at leve. Jeg elsker at rejse og jeg har efterhånden været en del forskellige steder i verden, men slet ikke nok steder endnu. Jeg vil rigtig gerne ud og se mere af verden, og nogle af de steder hvor jeg virkelig gerne vil hen er Santorini og New York. Jeg vil rigtig gerne til Santorini og se de smukke hvide huse med blåt tag, det flotte blå hav og de smukke solnedgange, jeg vil rigtig gerne til New York og se de tårnhøje bygninger, Times Square og de gule taxier (lol!!!).
desktop
Mine to drømmerejser ville helt klart være at komme til New York om vinteren, og Santorini om sommeren. Jeg vil gerne gå igennem New Yorks gader imens de er dækket af sne, og hvis jeg er heldig så falder sneen samtidig ned omkring mig. Jeg vil gerne stå på den kendte skøjtebane de har derovre og jeg vil gerne være pakket ind i en varm jakke, halstørklæde, hue og handsker, imens jeg har en varm kakao i mine hænder. Når det kommer til Santorini, så er det stik det modsatte som jeg vil. Der vil jeg gerne gå klædt i en let sommerkjole, nyde en kold mango daiquiri og kigge ud på det smukke hav imens Edward Maya – Stereo love spiller i baggrunden. Hehe.

Man kan komme forholdsvis billigt til New York, men Santorini derimod syntes jeg er en del dyrere. I New York ville jeg være ligeglad med hotellet fordi at der vil jeg alligevel gerne ud og se alle ting. Det vil jeg selvfølgelig også på Santorini, men hvis jeg skal til Santorini så vil jeg også gerne være i en lækker villa som ligger højt oppe i bjergene og som har egen pool. Jo højere oppe, jo bedre udsigt. Og det er altså ikke helt billigt. Jeg har kigget på rejser derhen, og dem jeg har fundet er langt fra de priser som man giver for at komme til Kreta f.eks. Og her kommer problemet så….. Når man er under uddannelse, så vokserne pengene jo ikke ligefrem på træerne. Det gør de sådan set generelt aldrig 😛 Men når man er under uddannelse så har man mindre at råde med, end når man f.eks. har arbejde. Man kan selvfølgelig altid spare op, men at skulle spare op til Santorini kan tage sin tid lol. Derfor vil jeg lige fortælle Jer om Zaplo.dk! Igennem dem kan man få råd til sin drømmerejse (eller hvad man ellers lige lyster!). Zaplo.dk giver mulighed for at dele tilbagebetalingen op i nemmere bidder. Det gør at det heller ikke kan mærkes så meget hver måned på de penge man har til rådighed hvis man kun skal betale en overskuelig del tilbage hver gang. Hvis I vil vide mere om Zaplo.dk så kan i læse mere her.

Ellers så vil jeg lige drømme mig tilbage på nogle af mine mange andre rejser… Jeg savner især Las Vegas!! Der må jeg også over igen! Når man er ude og rejse så er man bare i en drømmeverden føler jeg… Væk fra alt derhjemme og behøver ikke rigtig at bekymre sig om alle de dagligdagsting der er derhjemme. Ahhhh jeg må afsted!!
las-vegas-2014-001
<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All new everything