Makeup, smart tøj & high heels første gang efter min kæbeoperation

Cyber monday tilbud

Hej babes <3 I forbindelse med Black friday så er det jo idag Cyber monday – og det vil sige at mange af de tilbud der har været henover weekenden, de er stadig gældende – og nogle er så ændret til et nyt tilbud.

Cyber Monday design element

Cyber Monday design element

Hos Nelly kan man blandt andet få op til 30% rabat på hele sit køb! De 30% får man hvis man køber 5 ting. Hvis man køber 4 ting så får man 25% rabat. Hvis man køber 3 ting så får man 20% rabat. Og hvis man køber 2 ting så får man 15% rabat. Så jo mere man shopper – jo større rabat opnår man! I kan shoppe Cyber monday tilbud hos Nelly lige HER <3 Tilbuddet gælder dog kun frem til midnat, så I skal skynde Jer!

Hos Asos kan man stadig få 20% rabat, men det tilbud gælder kun frem til imorgen tidlig kl. 09.00 så der skal I også skynde Jer! Brug koden – WIN20 for at få rabatten. I kan shoppe Cyber monday tilbud hos Asos lige HER <3

Hos Missguided kan I stadig få hele 50% rabat! Deres tilbud blev også lige forlænget i yderligere 24 timer, så den gælder også kun idag. I kan shoppe Cyber monday tilbud hos Missguided lige HER <3 Brug koden – CYBER50 for at få rabatten.

HAPPY SHOPPING <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup, smart tøj & high heels første gang efter min kæbeoperation