Få råd til drømmerejsen

Black friday tilbud

Hej babes <3 Min computer har været i stykker, og derfor har bloggen stået stille. Jeg har dog fået benyttet mig af et af alle de her Black Friday tilbud – og nu har jeg så købt en ny bærbar til mig selv. Og man må sige at det var på tide – for jeg ville jo gerne nå at opdatere alle Jer derude med nogle af alle de lækre tilbud og kampagner der kører ligenu i forbindelse med Black Friday – so here we go!

Nelly: Nelly har ligenu en rabatkode der giver 20% rabat på alt på deres side. Udover det så kører de også nogle time tilbud – og det vil altså sige at hver time så kommer der en ny kampagne. Indtil videre har man f.eks. kunne få 2 festkjoler for 1’s pris eller også har man kunne få 60% rabat på nogle varer osv. Der har været en masse forskellige tilbud hver time, og det vil der fortsætte med at være resten af dagen.

Mine Nelly favoritter med 20% rabat:
390231-0014_01
Sort buksedragtGlimmer topGlimmer kjoleMarine kjoleSort kjoleBeige bodySort bodySølv buksedragt.

Asos: Asos har ligeledes 20% rabat på alt! Brug koden – WIN20 for at få rabatten. Shop Asos lige HER <3 Deres rabat gælder til tirsdag kl. 09.00.

Missguided: Missguided har hele 50% rabat på alt! Brug koden – CYBER50 for at få rabatten. Shop Missguided lige HER <3 Deres rabat gælder idag og 2 dage frem.

Happy shopping og god weekend! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få råd til drømmerejsen