Na-kd - 25% rabat på alt

All new everything

Hej babes <3 Jeg har været fraværende herinde i et langt stykke tid, but now I’m back. Igår modtog jeg en kæmpe pakke fra Asos med en masse lækkerier som jeg havde bestilt. Blandt andet har jeg købt et par nye thigh high boots og de er såååå nice if i must say so! Derudover er mine jeans også nogle som jeg lige har købt fra Asos, og trøjen er også ny – den er dog fra H&M. Tasken er også ret ny – jeg viste den frem herinde for cirka 2 ugers tid siden – og siden da har jeg seriøst gået med den konstant! Den var virkelig et godt køb 🙂
desktop9
Shop mit outfit her: JeansTaskeSko.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Na-kd - 25% rabat på alt