Toppe til 159 kr.

Where is the love?

Godaften honeys <3 Som skrevet forleden så er jeg jo også blevet ramt af feber og lungebetændelse her efter min kæbeoperation, og ligenu ligger jeg stadig herhjemme på sofaen og er syg. Det har dog givet mig massere af tid til at læse om det forfærdelige masseskyderi der har været i Las Vegas. Las Vegas er en af mine absolut favorit byer i verden. Jeg har været der 3 gange – og jeg har altid kun oplevet åbenhed og de sødeste mennesker.
dsc03650-001dsc03735-001toemmermoemddsc03881-003dsc03892-003
Derfor er det også så chokerende for mig, at en by der normalt er fuld af liv og glade dage – nu er fuld af død og ødelæggelse. Jeg har nogle gode veninder derovre, og nogle af dem arbejder som dansere og sangere på hotellet lige ved siden af hvor skyderiet skete. Der har været total lockdown derovre over alt, og de har ikke måtte bevæge sig ud. Heldigvis er dem jeg kender okay – men ligenu er dødstallet på 50, og over 400 sårede….. Det er det værste masseskyderi siden 1949 læste jeg tidligere. Det giver ingen mening. Jeg forstår ikke hvordan man som menneske kan sætte sig ned og tænke at nu vil jeg lige lege snigskytte og gå op på 32. etage på et hotel og begynde at pløkke glade folk til en koncert? Jeg forstår ikke hvordan man som menneske kan tage andre menneskers liv… Uskyldige menneskers liv…. Det er ikke et menneskes job at fratage andre livet… Jeg forstår ikke hvad der sker for verden….. Det er jo direkte loco. Masseskyderi til den her koncert i Las Vegas, bombeangrebet til Ariana Grande koncerten, andre bombeangreb i lufthavne, og lastbiler der jorder ind i store folkemængder….. Hvorfor skal det gå ud over uskyldige mennesker? De personer der udfører de her forfærdelige angreb begår jo stort set altid selvmord lige inden politiet fanger dem – hvorfor begår de ikke bare selvmord inden de overhovedet når så langt som at gøre skade på andre mennesker? Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor man skal dræbe andre mennesker… Tage deres liv…. Ødelægge hverdagen for deres familier.. Det er så sørgeligt og meningsløst og dybt tragisk. Pray for the World..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toppe til 159 kr.