Min nye taske

Na-kd – 25% rabat på alt

Jeg ville lige tippe Jer omkring at I kan få 25% rabat på alt inde hos Na-kd idag og frem til midnat. De har en helt masse lækre ting, og jeg er ligenu ret forelsket i deres feminine, pinke, ret så girlish-agtige tøj hehe og derfor er det også det som jeg lige har fundet en masse og derfor linker til herunder 🙂
desktop8
Shop tøjet her: Lyserød bluseBlonde kimonoGrå bukserSort kimonoBlomstret blazerBlomstrede bukserBlonde BHLyserød skjorte.

For at få rabatten skal I bruge koden – GIVEME25 <3 Den gælder til midnat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye taske