Where is the love?

Mit ansigt før & efter kæbeoperationen

Godaften <3 Så er jeg så småt begyndt at føle mig ovenpå efter min feber og lungebetændelse. Jeg får stadig medicin imod lungebetændelsen og jeg hoster stadig, men i det mindste kan jeg da trække vejret nu hehe. Det er lidt uheldigt at det kom lige efter min dobbelte kæbeoperation, men i det mindste følte jeg mig forholdsvis hurtigt frisk efter operationen selvom de første par dage var ekstremt hårde. Idag er det 20 dage siden, og imorgen skal jeg på Odense Universitetshospital til mit 3 ugers check… Min hævelse var enorm i de første par dage (se HER, og HER)  men derefter faldt den også rigtig hurtigt… Nu er det som sagt 20 dage siden, og jeg tror at det meste af hævelsen er faldet – eller det føler jeg at den har været i lang tid haha. Det at hævelsen er faldet, har jo også givet mig mulighed for at se mit “nye” ansigt. Selvom operationen ikke var af kosmetiske årsager – så ændrer den jo stadig på udseendet eftersom jeg har fået rykket begge kæber. Operationen har ændret på så meget i mit ansigt føler jeg – og uden at skulle lyde selvglad eller noget, så har operationen klart ændret mit ansigt til det bedre. For det første har jeg ikke underbid længere…. Min underkæbe er slet ikke så tydelig som før, og nu er den meget pænere. Derudover er jeg blevet bredere omkring overkæben og kinderne, og samtidig har operationen også rykket på min næse som nu er blevet mindre, og samtidig har den fået sådan et lille tip omme foran – og jeg er vild med alle tingene! Nu glæder jeg mig bare til at jeg får min bøjle af så jeg rigtig kan flashe mit nye perfekte bid og smil hehe!

Her er der lige lidt billeder fra et par dage inden min operation, og idag – 20 dage efter. Jeg har ikke makeup på, på nogen af billederne og på billederne fra idag er jeg lige vågnet haha så ignorer lige mit filtrede flettede hår lol. Jeg har også lavet et indlæg med før og efter billeder af mit kranie HER haha – der kan man også se hvor slemt mit bid og mine kæber var inden!
foerefter
Som I kan se så har det jo virkelig ændret mit ansigt fra siden af. Inden operationen syntes jeg bare at jeg lignede en sur dreng eller sådan noget. Jeg har altid fået at vide at underbid får kæben til at se maskulin ud, og derfor har jeg bare følt at jo længere jeg kom i det her forløb og jo mere underbid jeg fik (fik mere og mere underbid hver gang min bøjle blev strammet) – jo mere lignede jeg en dreng lol, men efter operationen har det da hvertfald ændret helt på den mening 😛 Nu føler jeg ikke længere at jeg ligner en sur dreng. Min kæbe er ikke længere maskulin og mit ansigt er ikke længere så langt og fladt som det var inden operationen. Som I kan se så har jeg fået mere fylde ved overkæben og kinderne – og som nævnt tidligere så er min næse også blevet mindre. Det fascinerer mig så meget at en kæbeoperation kan gøre så stor en forskel. Men okay, man kan jo også sige sig selv at når de rykker rundt på begge kæber, så er det jo sådan set over halvdelen af ansigtet der bliver rykket rundt på… Når de rykker overkæben så rykker de nemlig også næsen.. Ja faktisk så måtte jeg ikke pudse næse eller røre ved min næse i de første 14 dage fordi der også var blevet rykket på den. New face who dis haha. Og nårrrr ja, se lige de små plastre jeg har på min kæbe…. Bag de plastre gemmer der sig et mega lille ar som de har rykket på underkæben igennem. Er det ikke crazy at de igennem et mini ar – kan rykke en kæbe?! Overkæben har de skåret op helt oppe under næsen og arrene derfra er i mit tandkød. Men stadig – jeg er så fascineret!

Nu glæder jeg mig bare til mit 3 ugers check imorgen.. Det betyder nemlig at jeg er halvvejs mod at må tygge igen. Jeg må tygge efter 6 uger og jeg glæder mig så meget. Jeg har brug for at sætte mine tænder i en lækker saftig hvidløgsmarineret flankesteak, ovnbagte kartofler og gulerødder og bearnaisesovs, mhmmmm… 😀 Hav en god aften hehe!

11 kommentarer

 • Emilie

  Hvor ser du godt ud!! Ser dit ansigt ud som før når man ser det forfra, eller er der også sket en ændring der? Vild forandring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er også ændret forfra 🙂 Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du har så meget ret, det det er SINDSYGT hvordan dit ansigt har forandret, Det er virkelig blevet pænt (altså Du ved ikke det var grimt før men det har bare virkelig ændret sig). Det er virkelig vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du har så meget ret, det det er SINDSYGT hvordan dit ansigt har forandret, Det er virkelig blevet pænt (altså Du ved ikke det var grimt før men det har bare virkelig ændret sig). Det er virkelig vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta nielsen

  seriøst. jeg kan næsten ikke kende dig. hvis jeg så det nye billede uden at vide at det var dig havde jeg aldrig gættet det. vildt at der kan ske så meget. det er jo hele dit ansigt – vildt 🙂 heldigvis er det blevet super fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hihi ja det har ændret virkelig meget! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt dit ansigt har ændret sig sådan. Glæder mig til at se flere billede<3 Og en smuk kvinde både på før og efter billedet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er blevet helt vildt flot, og er sikker på det nok skal blive endnu flottere, når hævelsen rigtig har taget sig! Rigtig god bedring!
  Har selv været i gennem en dobbeltoperation samt fået fået lavet en hage oveni. Det var en vildt hård operation, hvilket din sikkert også har været, men er så glad for resultat, og er også helt sikker på du nok skal blive! Så sejt!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hævelsen har lagt sig nu <3 Og tak! <3
   Ja det er hårdt, men det hele værd! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where is the love?