Yves Rocher julekalender

1 måned siden dobbelt kæbeoperation

Idag er det 1 måned siden min dobbelte kæbeoperation – og det betyder at jeg nu kun har 2 uger tilbage hvor jeg ikke må tygge min mad, og samtidig også kun 2 uger til at min operationsskinne ryger af. Jeg glæder mig så meget! Eftersom man ikke må tygge i 6 uger efter operationen så har jeg tabt mig en anelse. I de første 5 dage efter operationen tabte jeg mig 4 kilo, og det er jo ekstremt meget på under en uge, men her 1 måned senere så har jeg stadig kun tabt mig cirka 4 kilo i alt, så det er ikke så slemt på en hel måned når man tænker på at jeg jo ikke kan tygge og spise normalt. Den skinne jeg taler om er en der sidder på alle tænderne i overmunden og det har den gjort lige siden min operation. Den fylder rigtig meget, så derfor kan jeg heller ikke tale ordenligt med den. Jeg læsper en del med den fordi at den jo som sagt fylder, men den holder det hele sammen og sørger for at jeg bider korrekt sammen. Den blev gjort aftagelig for en uge siden så jeg kunne tage den af når jeg børster tænder, men jeg skal gå med den 24/7 ellers indtil om 2 uger. Når der er gået 6 uger så skulle knoglerne osv. vidst gerne være vokset sammen, og derfor må den komme helt af der. Jeg glæder mig så meget til at jeg kan snakke ordenligt igen haha! Når jeg tager den af for at børste tænder så kan jeg tale nogenlunde normalt – men så snart jeg tager den på så er det som om at jeg taler med munden fuld af mad føler jeg. Ej okay, så slemt er det ikke. Folk kan godt forstå når jeg taler så helt galt er den ikke 😛 Jeg har forresten også taget plasteret af mine ar. Jeg fik at vide af jeg burde gå med dem i 3 måneder for at arrene skulle hele pænt, men jeg kan ikke engang se mine ar medmindre jeg virkelig kigger. Der er bare en mini streg på hver side af min kæbe, og den streg er jo også samme farve som min hud, så jeg ligger slet ikke mærke til den 😛 Min mor syntes det er helt vild så små arrene er og så fine de er…

Anyway, her er der lige en sammenligning af mit ansigt fra siden af inden operationen, og idag – 1 måned efter:
thumbnail_img_9074thumbnail_img_9075
Hvis I vil læse mere om hele mit bøjle og kæbeoperationsforløb som forhåbentlig snart slutter for mit vedkommende (ved ikke hvornår min bøjle kommer af endnu), så kan I bare søge “kæbeoperation” herinde og så er der en masse indlæg 🙂

Instagram – SandraRGaasedal / Snapchat – KassandraGoldie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher julekalender