Hvorfor har jeg fået en kæbeoperation?

Todays wants

Nu hvor jeg ikke lige laver så meget andet end at ligge i min seng, eller på min sofa, så har jeg også massere af tid til at kigge rundt omkring på nettet efter smart tøj – og det er hvad jeg har været igang med her til morgen. Jeg har fundet nogle forskellige stykker tøj som jeg er ret vild med her til efteråret. Jeg er især vild med bukserne, den blomstrede bodysuit samt denim nederdelen. Jeg har efterhånden også brug for en ny denim nederdel selv eftersom min gamle har mistet knappen til lukningen haha – jeg har brugt den lidt for meget 😛 Men jeg eeeeelsker jo også nederdele!
desktop1
Taupe bukserBlomster bodysuitRosa bodysuitGrøn jumpsuitDenim nederdelSort bluseHvid bodysuit.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor har jeg fået en kæbeoperation?