Knits & sweats for days

Skal måske indlægges igen..

Hej honeys <3 Ughhh det her er bare typisk mig og mit held…. Jeg var egentlig kommet rigtig godt ovenpå min store kæbeoperation som kun er 17 dage siden nu. I onsdags (da der var gået 2 uger siden operationen) begyndte jeg dog at få mega ondt i mine ører og min hals, men alligevel tænkte jeg at jeg om torsdagen ville prøve at tage i skole. Jeg holdte dog kun ud i halvanden time og så var jeg nødt til at tage hjem. Jeg begyndte bare at få det værre og værre, og om eftermiddagen måtte jeg forbi lægevagten som sagde at jeg havde lidt feber og fået noget virus infektion i halsen. Jeg tog så hjem og tænkte at det nok snart blev bedre. Dagen efter (igår), var det så kun blevet meget værre. Jeg følte ikke rigtig at jeg havde fået mere feber, men jeg kunne bare næsten ikke trække vejret og jeg hostede konstant. Så igen måtte jeg forbi lægevagten. Og denne gang havde jeg fået mere i feber end i forgårs, og jeg havde også fået lungebetændelse oveni det hele. Rigtig dejligt at hoste som en sindsyg når ens kæbe lige er opereret. Og endnu mere dejligt ikke at kunne trække vejret og virkelig have brug for sin astmaspray – men ikke kan tage den pga. ens kæber jo lige er opereret så ens mund fungerer ikke ordenligt. Lægevagten gav mig nogle piller imod min astma, og penicillin imod lungebetændelsen. Jeg gik igang med medicinen med det samme, men i løbet af natten begyndte jeg bare at lyde mere og mere som en der ryger minimum 50 smøger om dagen – og det er ret voldsomt eftersom jeg jo ikke ryger lol. Jeg havde en elendig nat i nat, og imorges måtte jeg igen ringe til lægevagten og forbi dem. Han sagde at enten kunne jeg prøve at gå hjem og tage endnu en af de der stærke piller imod min astma og se om det hjælper på min vejrtrækning, og ellers kunne jeg blive indlagt på sygehuset. Jeg har jo ikke lyst til at blive indlagt igen for har lige været indlagt i 3 dage pga. min kæbeoperation, så valgte at prøve at gå hjem og tage endnu en pille. Han sagde dog at han ville skrive i min journal at hvis det blev ved, så næste gang jeg ringede skulle jeg indlægges. Efterfølgende tog jeg hjem og sov, og igen igen kæmpede jeg med min vejrtrækning. Nu er jeg så lige vågnet og har prøvet at få lidt mad ned – men jeg føler stadig at der sidder en elefant på min brystkasse for jeg har virkelig besvær med vejrtrækningen. Hvis det bliver ved så skal jeg indlægges 🙁 Men håber lidt at den næste penicillin pille jeg tager om lidt gør det bare en anelse bedre. Jeg var ellers lige så glad for at min hævelse var faldet fra operationen og at jeg følte mig klar til skole – men alt kan jo åbenbart ikke gå fremad.
syg
Haha de sidste 2 ugers tid har bare været de mest charmerende billeder af mig var? Hævet ansigt fra min operation, blodig næse og blodig mund, og nu også et billede hvor jeg er syg. Men alt kan jo ikke være perfekt 😛

Nu vil jeg tage min penicillin pille, og se noget mere Gossip girl.. Ja – jeg er gået igang, igen, igen med den serie lol.

2 kommentarer

 • Bolette

  Ej, hvor er det synd for dig. Jeg ville blive indlagt, hvis det var mig. Der kan du bl.a få hjælp til din astma, din hoste, stærkere penicillin direkte i en venflon i hånden osv. Du har meget at kæmpe med nu med både astma, lungebetændelse, kæberne osv. Pøj pøj med det. Håber snart du får det bedre ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg valgte at blive hjemme, ville helst ikke indlægges igen – men er heldigvis ved at få det bedre 🙂 Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knits & sweats for days