Overgangsjakker

Skal jeg stadig opereres på onsdag?

Jeg er så lykkelig!!! Hvis I har fulgt med her på bloggen og min snap omkring hele det her kæbehalløj og alt det bøvl der har været i forbindelse med min operation som jo er på onsdag – så ved I også at jeg har været bange for at operationen måske skulle rykkes pga. alle de problemer der har været…. Men imorges på vej til skole ringede kæbekirurgen til mig – og gæt hvad?! Operationen skal ikke rykkes!! Jeg skal opereres på onsdag – og han fortalte også at de har planlagt at den bliver større end forventet. Oprindeligt havde jeg fået at vide det kun var min overkæbe der skulle frem og deles, men kirurgen snakkede med USA igår, og de fandt frem til at det ville være bedst med en dobbeltkæbeoperation! Så på onsdag skal min overkæbe, og underkæbe opereres!! Jeg kan slet ikke vente!!! Om 6 dage skal jeg under kniven :O Så snart jeg havde lagt på efter min samtale med kirurgen begyndte jeg at græde haha – altså af glæde. Jeg er så spændt seriøst og det gør mig så glad at jeg skal opereres lige om lidt. Nu er det seriøst tæt på – som i virkelig tæt på……. :O
outfits-2017
Lige et halvgammelt billede af mig eftersom jeg ikke rigtig tager nogen nye i disse dage pga. jeg bare vil have ordnet min kæbe 😛 Kryds fingre for at det går godt på onsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgangsjakker