Min weekend

Overgangsjakker

Godaften <3 Jeg føler at det her vejr vi har her for tiden det ikke rigtig kan bestemme sig for hvordan det skal være… Den ene dag regner det, og den næste dag skinner solen. Dog syntes jeg at en ting der varer ved – det er selve temperaturen. Jeg syntes ikke at der er isende koldt, men jeg syntes heller ikke at der er brændende varmt – og det kan altså godt give mig et dilemma når det kommer til overtøj :p Derfor har jeg lige fundet lidt forskellige jakker der kan bruges til når vejret er sådan lidt skizo hvis man kan sige det sådan lol. Jakkerne er ikke kæmpe store, men de er heller ikke papirtynde – og derfor er de rigtig gode til denne årstid – samtidig er de også super smarte hehe. Jeg er vild med den sorte, samt den sarte rosa suede jakke, de er begge vildt flotte syntes jeg! Samtidig kan jeg også godt lide den pinke lange jakke – den ser mega dejlig og behagelig ud!
desktop5
Brun jakkeSort jakkeGrå jakkeBlå jakkePink jakkeSort jakkeKhaki jakkeRosa jakkeDenim jakkePink jakke.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend