NLY brands - 30% off

Mine yndlingsprodukter til håret

Godmorgen <3 Hvis der er nogle produkter som jeg elsker – så er det produkter der gør ens hår smukt, velplejet og blødt… Og det er lige netop det som de her produkter fra Wella de gør. Jeg har før brugt Wella Oil Reflections serien – og jeg elsker den serie! Jeg har købt produkterne igen og igen, men nu har jeg så lige fået fingrene i produkter fra en af deres andre linjer – nemlig deres Intense Repair produkter. Jeg er lige begyndt på at bruge dem – men allerede efter første gang så kan jeg mærke en forskel på mit hår, og det er selvfølgelig positiv forskel hehe. Jeg er ellers i et hår dilemma ligenu faktisk. Jeg overvejer om jeg skal klippe et godt stykke af mine spidser inden min operation? Tit så bliver jeg træt af langt hår, men samtidig så elsker jeg det også bare haha. What to doooo
dsc04927-001 desktop4-001dsc04930-001

Jeg glæder mig til at få prøvet de her produkter lidt mere end 1 gang – så kan jeg se om jeg elsker dem ligeså meget som Oil Reflections serien fra dem, men det er jeg næsten sikker på at jeg kommer til. Jeg er hvertfald positivt overrasket efter kun at have brugt dem forleden dag 🙂 

Nu vil jeg gøre mig klar til skole (møder sent idag). Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY brands - 30% off