Mine yndlingsprodukter til håret

Min weekend

Godmorgen <3 Jeg har brugt hele min weekend på at køre min mor forskellige steder hen, og min far forskellige steder hen. Igår havde jeg så brug for at lave noget andet end at sidde i min bil 24/7 nærmest, så derfor tog Mette og jeg op i byen på Hotel Britannia hvor vi sad udenfor og nød solen når den lige skinnede igennem, og ellers fik vi os en lækker drink – uden alkohol of course – jeg skal jo opereres lige om lidt! Jeg kan slet ikke forstå at det er så tæt på. Jeg har talt ned lige siden jeg fik datoen for cirka 50 dage siden, og nu er vi lige pludselig kun nede på et tal – nemlig 9, der er 9 dage til min operation! Samtidig kan jeg også sige at det er næste uge! Og faktisk er der kun en weekend tilbage inden operationen….Haha…. Kan I fornemme min nedtælling? Lol. By the way, se lige den her smukke drink – vi spurgte hende tjeneren om hun kunne lave os en Instagram worthy drink lol – og det har var hvad hun kom med… Så flot og perfekt til Instagram haha!! Jeg aner ikke hvad det var vi drak, jeg ved bare at der ikke var alkohol i og that’s it basically. Men pæn var den :p
thumbnail_img_8278thumbnail_fullsizerenderthumbnail_img_8287thumbnail_fullsizerenderwthumbnail_img_8282

Shop mit outfit her: SkoJeans – Min skjorte er udsolgt, men lignende kan købes Her og Her – Min læderjakke er gammel, men lignende kan købes Her.


Nu skal jeg have åbnet for mine bøger og så skal jeg igang med at study. Jeg har fri idag nemlig 🙂 Hav en dejlig mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlingsprodukter til håret