10 dage efter dobbelt kæbeoperation!

Knits & sweats for days

Godmorgen honeys <3 Vejret bliver koldere og koldere, og her på det seneste har jeg blandt andet selv købt mig en masse forskellige striktrøjer – I har måske også set nogle af dem på Snapchat hvis I følger mig der. Eftersom at vejret jo bliver koldere, og dagene bliver mere og mere grå og regnvejrsagtige, så ville jeg lige lave et indlæg med nogle forskellige lækre striktrøjer og sweatshirts som jeg godt kan lide. Jeg kan rigtig godt lide farvede trøjer til når vejret er så mørkt og dystert, men samtidig kan sort, hvid og grå også altid bruges! Så jeg har fundet lidt af hvert:
desktop
Shop dem her: Grå lang strikSort choker strikGul sweatshirtVinrød sweatshirtSort sweatshirtGrå off shoulder strikTurkis sweatshirtBurgundy sweatshirtHvid strikPink lang strik.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 dage efter dobbelt kæbeoperation!