Skal jeg stadig opereres på onsdag?

Fall ready: 20% rabat på striktrøjer

Det er september og det er ved at være tid til at bringe de lækre striktrøjer frem – og er der nogen bedre ting end når man så kan få 20% rabat på dem? For det er nemlig tilfældet ligenu. Nelly har 20% rabat på strik, og jeg har fundet en masse som der i forvejen er super billige, og med 20% rabat så bliver de lige en tand billigere end de i forvejen er hehe. Jeg er vild med choker striktrøjerne, men samtidig kan jeg også rigtig godt lide den sorte lidt oversize strik – tænker den er nice til et par stramme jeans, eller en nederdel som jeg jo altid går med hehe.
desktop6
Sort choker strikMørkegrå off shoulder strikLysegrå løs strikSort oversize strikLyserød wrap strikLysegrå lang strikSort lace up strikHvid choker strik.

Brug koden – knits20 ved kassen for at få de 20% rabat <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg stadig opereres på onsdag?