50% rabat på alt hos Missguided

Fall makeup

dsc04943-001
Godmorgen honeys <3 Det er fredag og det betyder jo at det er weekend! Og så er der nok mange der skal stadse sig lidt ekstra op til en bytur eller en tur i biografen eller ud og spise f.eks. og i den anledning ville jeg lige vise Jer noget af mit nye makeup fra Yves Rocher. Yves Rocher er et af mine yndlingsmærker – de har så mange forskellige lækre produkter, både makeup produkter men også lækre kropsprodukter. Jeg har lige fået fingrene i en masse nyt makeup i lækre efterårsfarver, og det vil jeg selvfølgelig lige dele med Jer.
dsc04945-001
dsc04944-001dsc04946-001
Jeg har fået mig lidt forskellige øjenskygger, læbestifter og blush. Jeg går egentlig ikke så meget med øjenskygge, men efter min kæbeoperation og mit nye ansigt kan det være at det begynder at ændre sig hehe. Læbestifter og blush er dog noget af mit yndlingsmakeup – så det går jeg rigtig meget med. Øjenskyggerne fås i mange flere farver end disse 3 som jeg har – hvis I vil se alle farverne eller shoppe nogle af dem hjem selv så kan I gøre det lige her. Læbestifterne fås ligeledes også i flere forskellige farver, og dem kan I se og købe lige her. Mine læbestifter er med satin finish, men de har også andre slags finish som f.eks. shiny og pearly. Deres blushes kan I shoppe lige her – og de kommer ligeledes også i forskellige farver.

dsc04939-001dsc04941-001dsc04949-001
Se by the way også lige min smukke buket blomster – jeg fik den af min mor da jeg kom hjem fra hospitalet i fredags <3


Nu skal jeg se om jeg kan få noget is ned (er stadig på flydende mad jo), og så skal jeg gøre mig klar til tandlæge. Må forhåbentlig snart få de her skrækkelige elastikker af 😛 Hav en god dag, og god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabat på alt hos Missguided