Før & efter billeder: 1 uge efter min kæbeoperation!

50% rabat på alt hos Missguided

Godaften babes <3 Jeg ville lige hurtig tippe Jer om at I kan få 50% rabat på alt inde hos Missguided – jeg ved dog ikke hvor længe rabatkoden gælder, så I skal virkelig skynde Jer hvis I skal nå at have fat på noget lækkert stylish tøj til halv pris hehe. Jeg er allerede igang med shopping derinde 😛 Se nogle af mine faves her:
desktop3
Sort kjoleLilla jumpsuitBeige nederdelRød kjoleBlå topHvid topLyserød kjoleGrå kjole.

For at få rabatten skal I bruge koden – HELLYEAH – og som sagt ved jeg desværre ikke hvornår den ender, men jeg gætter på midnat… Så hurry up and happy shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før & efter billeder: 1 uge efter min kæbeoperation!