Countdown til kæbeoperation

Slut med bloggen?

thumbnail_img_5615-002
Hej allesammen <3 Det her er egentlig et indlæg jeg har tænkt meget over om jeg skulle lave – men nu gør jeg det altså eftersom at jeg gerne vil høre fra Jer derude. Jeg overvejer at stoppe bloggen. Som I godt har lagt mærke til så har jeg i de sidste mange måneder, hvis ikke det sidste år nærmest – virkelig været dårlig til at blogge. Og for mit vedkommende så er det jo slet ikke meningen med bloggen at jeg skal være så dårlig til at opdatere den. Da jeg lavede den tilbage i starten af år 2011, der bloggede jeg hele tiden. Jeg elskede det. Det gør jeg også stadig. Men det er som om at min motivation bare er faldet lidt her på det seneste. Der har foregået mange ting i mit liv privat, og de gør bare at fokus har været andre steder. Derudover er der alt det her med min bøjle og at jeg nu har fået endnu mere underbid (men skal heldigvis opereres om 33 dage) – men det har jo også gjort at jeg ikke rigtig har haft lyst til at tage billeder osv. her ind til fordi at jeg er blevet meget bevidst om mit udseende og min kæbe. Derudover så har jeg jo også lige færdiggjort min HF, og det tog jo også ekstremt meget af min tid samt energi med alle de eksamener jeg har været oppe i.. Grunden til at jeg egentlig laver det her indlæg er for at høre Jer derude om I ønsker at blive ved med at følge med, og i så fald hvad vil I gerne se at jeg blogger om? Som sagt så er min motivation ligenu ret ikke-eksisterende, og derfor kunne det være rart at høre hvad Jer der følger med gerne vil se mere af – for så bliver jeg også motiveret når jeg ved at I har nogle ønsker og gerne vil følge med herinde. Ellers ender jeg nok med at stoppe bloggen helt inden længe…. Så I må meget gerne komme med feedback <3

12 kommentarer

 • Camilla H

  Endelig ikke stop med at blogge! Du er sjov at følge og selvom din motivation ikke er særlig høj lige nu, så hellere at du tager en pause!
  Jeg er ret spændt på dit resultat efter operationen, eller hvilken uddannelse du er kommet ind på!
  Jeg elsker også at se når du lægger billeder op som du har taget, og jeg håber at du får større motivation til at blogge når du er blevet opereret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for din kommentar <3
   Jeg er også selv mega spændt på mit ansigt efter operationen 😛 Og jeg håber at min motivation så bliver lidt større også! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad med at skrive mere om dine fremtids drøm, det med at bo alene og være studerende, skriv om det du elsker at lave og det du ikke bryder dig om, hvad med indretning af lejlighed, mad, dine råd til diverse ting du har oplevet i livet, måske mere om det du skal fremover nu hvor du er færdig med HF? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for alle dine tips <3 <3 <3 Dem tager jeg helt klart til mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Først vil jeg skrive, at du simpelthen er en inspiration! Men det kunne være fedt med nogle indlæg, som der har været flere af før i tiden. Det kunne være fedt med nogle flere neglelak/makeup/outfit eller boliginspirations indlæg. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tusinde tak <3 Jeg skal nok huske på dine ønsker! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej sandra
  Du er mit forbillede og læser alle dine indlæg. Skal starte på hf mandag og er så nervøs. Ville så gerne høre lidt om dit forløb på hf, med hvor meget fritid man har og hvor svært det er.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak – hvor er du sød <3 Jeg håber at det er gået godt idag! Jeg skal nok lave et indlæg omkring det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du må ikke stoppe! Elsker at følge med på bloggen i alt lige fra din hverdag til outfit inspiration ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt at du er ærlig 💗Du er en super dygtig blogger, fordi du er ærlig, personlig, har mange facetter ( tøj, make-up, dine katte, mad, skolen, motion, din kommende kæbeoperation etc.) Du er den eneste blog jeg følger fast, fordi du er så varieret og suveræn til det med tøj og make-up. Har du overvejet at holde en pause? Synes det ville være spild af talent at lukke helt ned💗Jeg vil gerne høre mere om dit kommende studieliv og se dine outfits 😍Håber at du snart får mere ro på, og at din kommende operation giver dig overskud og ingen smerter. Kh Mette 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak – det var en rigtig sød besked <3 Jeg har også overvejet en lille pause…. Men ligenu fortsætter jeg det lige og ser om min motivation bliver bedre. Jeg har fået en masse ideer til indlæg og de har lige givet mig lidt lyst igen til at fortsætte 🙂 Og tusinde tak skal du have <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown til kæbeoperation