Todays wishes

Outfit inspiration

Okay det her outfit det er seriøst lige noget som jeg ville elske at tage på. Jeg elsker hele kombinationen. Det er en blanding af sexet, feminint og råt – den sexede bodysuit med de rå jeans og rå suede biker jakke samt de feminine og samtidig sexy high heels og den smarte taske 🙂 Det ville være perfekt til hvis man skulle ud og have en drink eller måske a night out i byen. Faktisk er jeg helt crazy med det her sæt! Hehe. Og animal print plejer ellers ikke lige at være mig – men sat sammen på den her måde som jeg har gjort her? Så er det pludselig mig 😛
desktop
BodysuitTaskeJeansHigh heelsJakke.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays wishes