Dagens outfit: Kimono & black booties

NLY brands – 30% off

Godaften babes <3 Jeg ville lige tippe Jer om at I ligenu kan få 30% rabat på alt fra Nellys egne mærker. Jeg har lyst til at gå shop-amok ligenu, men mit ansigt skal opereres om lidt og så kommer jeg til at ligge i min seng i joggingtøj så derfor vil jeg også hellere vente med shopping. Jeg ville dog stadig lige vise Jer alle mine favoritter – og der er mange haha!
desktop3
Grå kjoleMarine kjoleSort/hvid blomster kjoleSort/hvid mønstret kjoleSort bodySorte bukserSort/lilla blomstret kjoleBrun pelsVinrød kjoleSort t-shirtMint kjoleMørkegrøn kjoleRosa bluseSort taske.

For at få de 30% rabat skal I bruge koden – FASHIONNIGHT ved checkout <3 Koden gælder vidst kun i få timer endnu – så hurry up!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kimono & black booties