Get ready for fall

Min stue

Vasen er sponsoreret af Ottonia // For et par måneder siden flyttede jeg ind i min nye lejlighed – og derfor er der en del af Jer der har efterspurgt billeder af den. Hvis I følger med på min Snapchat så har I nok set min lejlighed en million gange eftersom jeg altid ligger snaps ud herhjemme fra – men hvis I ikke gør, så ville jeg også lige vise Jer lidt af den her. Jeg går stadig og leder efter nogle fine pynteting hertil – og forleden dag fik jeg lige hentet min nye vase fra Ottonia. Den er så fin – og jeg elsker at den er okay stor og at den samtidig skinner og glitrer når solen rammer ind på den. Når solen rammer ind på den og får den til at reflektere og glitre rundt i stuen – så minder det mig helt om en discokugle hehe – bare uden farver selvfølgelig og kun i smukke sølv farver. Jeg syntes at den lyser hele rummet op – og det er jeg personligt rigtig vild med. Som I kan se så har jeg også købt nogle ret pangfarvede blomster dertil – og det er egentlig for lige at bringe lidt sommer ind i min lejlighed.
dsc04853-001
Vasen er sponsoreret af Ottonia
dsc04874-001
Vasen er sponsoreret af Ottonia
dsc04852-001
Vasen er sponsoreret af Ottonia

Hvis I også er vild med vasen – så kan den købes lige HER. Den fås i to forskellige størrelser, og jeg har den største af størrelserne <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get ready for fall