Outfit inspiration

Hvad skal jeg studere?

teacher-21
Flere har spurgt ind til hvilken uddannelse jeg er begyndt på – og svaret er læreruddannelsen. Jeg begyndte på den i torsdags, og jeg er mega spændt på de næste 4 år. Indtil videre kan jeg ikke rigtig sige så meget om studiet eftersom jeg jo lige er begyndt, men indtil videre så har jeg hvertfald valgt at jeg skal være engelsklærer – og så mangler jeg stadig at vælge 2 fag mere, men de skal ikke vælges endnu. Jeg er i tvivl om hvilke fag jeg skal vælge, men jeg er ret sikker på at dansk også bliver et af fagene. Ellers så ved jeg at jeg skal i praktik allerede om et par måneder – og det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Jeg skal nok lave et opfølgende indlæg når jeg er lidt længere inde i skoleåret 🙂 Jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration