Min stue

Get ready for school fashion

Hej babes <3 Vi er nu i august måned, og det betyder at skolestarten så småt begynder at nærme sig. Personligt skal jeg selv begynde i skole den 24 august – så for mit vedkommende har jeg lige et par ugers ferie endnu inden jeg er tilbage på skolebænken haha. I den forbindelse vil man jo gerne ud og købe lidt nyt tøj så man er klar og parat til et nyt skoleår. Jeg har fundet lidt forskellige ting som jeg syntes passer godt til at tage på i skole. Der er nogle forskellige slags bukser, toppe og bluser, og også lidt forskellige sko. Jeg er selv ret vild med de to blålige trøjer, samt den hvide top, og de hvide sneakers, de sorte bukser og de smarte jeans. Jeg kan godt lide at tøj til skolen er lidt basic, men stadig smart – og vigtigst af alt – behageligt. Jeg hader simpelthen hvis jeg skal sidde i noget ubehageligt tøj en hel dag – det magter jeg ikke haha. Så derfor har jeg prøvet at finde lidt forskelligt som der i mine øjne er behageligt 🙂 Eller okay, jeans er ikke behagelige, men de her jeans var smarte og billige – og jeans er generelt bare et musthave!
desktop2
Hvid topLyserød t-shirtSorte bukserLyserøde bukserTurkis bluseSorte støvlerLyserøde sneakersTeal bluseSorte sneakersBlå jeansSort cardiganSort jakkeHvide sneakers.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min stue