Todays wants

Get ready for fall

Godmorgen babes <3 Jeg har lige fået bestilt min første jakke her til de koldere tider, og også mine første par støvler. Jeg har valgt noget i samme stil med det som jeg plejer – nemlig en jakke der har en okay længde eftersom jeg jo nærmest altid har en nederdel på (og selvfølgelig strømpebukser om efteråret og vinteren haha – og faktisk også om sommeren lol), samt et par thigh high boots da de jo bare er perfekte til efteråret. Eftersom at jeg selv er begyndt at kigge mere og mere efter overtøj og sko til de varmere tider, så tænkte jeg at I måske også så småt er begyndt – og så ville jeg lige komme med mine inputs til hvad jeg syntes der er nice til efteråret.

Når jeg leder efter jakker og støvler – så går jeg altid efter at finde en jakke der skiller sig lidt ud. Jeg vil helst ikke have en der er basic og en som alle andre har. Eller, det må sådan set gerne være en alle andre har, men jeg vil bare gerne have den i en speciel farve så. Lad os tage min Rock and blue jakke f.eks. Det er en jakke der er rigtig populær, og som rigtig mange har – de har den dog ikke i en “crazy” farve som jeg. Jeg har den nemlig i lyserød. Og jeg har faktisk også en i kortere version i sølvgrå herhjemme. Jeg har set en masse piger rende rundt i Rock and blue jakker – men jeg har endnu ikke set nogen iført en i lyserød, eller sølvgrå – udover mig selv. Derfor er alle de jakker som jeg har fundet også nogen som der skiller sig lidt ud fra mængden. Den jakke som jeg selv lige har bestilt, det er den hvide. Jeg havde en hvid jakke for nogle år siden som jeg var ret glad for, men den solgte jeg dengang – og derfor er det på tide med en ny. Når jeg leder efter støvler til de koldere tider, så går jeg for det meste altid efter et par i sort, for sort går til alt (og samtidig matcher sort jo også en crazy jakke haha). Jeg er vild med thigh high støvler – men så skal det være nogen der sidder stramt til benet. Derudover så er jeg også vild med kortere støvler, dem bruger jeg faktisk rigtig ofte. Personligt så skal skoen have lidt hæl for mit vedkommende. Det er ikke fordi jeg er lav, for det er jeg ikke haha. Jeg er 175 cm cirka. Men, jeg elsker bare højhælede og de gør bare noget helt andet for min holdning og for hvor tilpas jeg selv føler mig. Jeg føler mig bare lidt mere fancy og smart med lidt hæl på mine sko haha. Derfor har jeg også købt de thigh high boots med hæl på nede i højre hjørne.
screen-captures
Rød jakkeFlade korte støvlerOrange jakkeHvid jakkeHøjhælede korte støvlerFlade thigh high støvlerVinrød jakkeGrå jakkeLilla jakkeSandfarvet jakkeHøjhælede thigh high støvler.

Happy shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays wants