Puffy fur coat

Dagens outfit: Kimono & black booties

Godaften babes <3 Idag har jeg haft en lang dag i skolen – men det gør ikke så meget, for igår havde jeg fri, og det samme har jeg imorgen, så hvis jeg selv skal sige det – så har jeg en ret lækker uge ligenu med hensyn til skolen hehe. Det er altid lækkert med fridage, men især lige her inden min store operation for så kan jeg bruge tiden på at få styr på ting, men samtidig kan jeg også bruge tiden på en masse selvforkælelse hehe. Imorgen skal jeg f.eks. til kosmetolog (Connie Krøyer her i Esbjerg). Jeg har været dernede ret meget her på det seneste og jeg elsker det. Men okay, hvem elsker ikke selvforkælelse? :p Speaking of selvforkælelse…..hvad syntes I om min nye kimono? Jeg har lige købt den og den kom allerede med posten igår. Jeg elsker jo kimonoer – de kan bruges til alt føler jeg. Til et outfit til hverdag, til et outfit til fest, til en tur på stranden, osv. Den her er jeg virkelig vild med fordi at den har nogle smukke farver, men samtidig så elsker jeg også de store ærmer den har – lige min stil!
desktop2

Shop mit outfit her: KimonoJeansStøvler – mine smykker er fra Chanti.

Kimonoen koster by the way kun omkring 175 kr. og de har nærmest altid rabatkoder inde hos Missguided hvor den er fra – så I kan højst sandsynligt få den endnu billigere hehe. Og mine støvler er forresten mine absolutte yndlings sko! Jeg har vist Jer dem flere gange – og det er simpelthen fordi at jeg går i dem altid haha. Jeg fandt dem første gang for lidt over 2 år siden, og lige siden der så har jeg gået i dem konstant. De holder selvfølgelig ikke 2 år så derfor er jeg også oppe på mit tredje par nu – men det siger jo også bare noget om hvor meget jeg elsker dem haha! Og derudover så gør det heller ikke noget at man lige er nødt til at købe et par nye sko engang imellem, de her koster nemlig kun 249 kr. så de er samtidig super billige! Og derudover så kan de også bruges til både hverdag og fest eftersom de er højhælede. Hælen er ikke vildt høj og samtidig så er den også lidt tyk – så de er faktisk super rare at gå i til hverdag syntes jeg – jeg går hvertfald i dem pretty much hver dag :p

Nu vil jeg begynde at se The O.C. forfra haha… Jeg kunne også begynde på en ny serie, men jeg elsker The O.C. – den serie minder mig om dengang jeg gik i folkeskolen for der så jeg den også altid hehe. Trip down memory lane :p Hav en god aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puffy fur coat