Kjoler til sommerens fester

Wide sleeve tops

Sidste sommer elskede jeg tøj med brede ærmer, og igen i år elsker jeg dem seriøst. Jeg har lige fundet de her 4 smukke bluser fra Nelly, og de er virkelig flotte syntes jeg. Jeg syntes at det virker ret stilet og klassisk at ærmerne har så meget vidde, men at trøjen samtidig sidder stramt til kroppen og går helt op til halsen omme foran. Jeg kunne rigtig godt tænke mig den i hvid eller rosa, så jeg er lige igang med at overveje hvilken der vil klæde mig bedst haha.
desktop2
Shop dem her: Hvid bluseRosa bluseGrøn bluseSort bluse.

Hvid eller rosa til mig? Dilemmaaaa hehe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til sommerens fester