Hvorfor bloggen har stået stille..

Så har jeg søgt ind på en videregående uddannelse

Godmorgen <3 Okay – nu har jeg gjort det. Jeg har søgt ind på en videregående uddannelse. Jeg har virkelig været meget i tvivl om hvilken jeg skulle vælge. Jeg har haft uendeligt mange tanker og ideer oppe og vende, men nu har jeg bestemt mig for to – folkeskolelærer som min første prioritet og pædagog som min anden prioritet. Udover dem så havde jeg også tænkt jura, eller arabisk og islamstudier – men “problemet” med de to uddannelser er at de foregår enten i Odense eller Århus, og jeg har ikke tænkt mig at flytte til en af de to byer. Derudover så har jeg rigtig længe haft tanken om at blive lærer eller pædagog – og eftersom begge de uddannelser kan tages her i Esbjerg – så er det også dem jeg har søgt ind på. Hvis jeg dog skal være helt ærlig, så har jeg faktisk også fået en af mine gamle ideer op igen… Nemlig stewardesse. Jeg føler at det ville være det perfekte job for mig – og alle jeg kender har sagt at det ville være lige mig – for det ville det virkelig også. Men problemet der er så at jeg har to katte som jeg ikke kan forlade i flere dage af gangen.. Typisk hehe. Anyway, nu har jeg hvertfald søgt ind på to uddannelser og så må jeg jo bare håbe at jeg bliver optaget 🙂

Jeg har ikke lige nogle billeder der som sådan er relevante til det her indlæg eftersom mit kamera jo er på tværs som jeg skrev herinde igår hehe. Jeg har dog de her billeder fra min venindes Nannas fødselsdag her i lørdags. Det var mega hyggeligt derhjemme. Der var lækkert mad og en masse søde piger hehe. Jeg havde mine nye jeans på samt mine nye heels og min nye bodysuit. Jeg var faktisk ret vild med det hele sammen.
thumbnail_img_4403thumbnail_img_4388

Mine jeans og læderjakke er fra H&M – Bodysuiten kan købes HER – Skoene kan købes HER.


Mine daily wants:
desktop
Hvid kjoleBlå kjoleJeansSort bluseSort topStribet skjorteBlå bluseLys rosa kjoleSort kjole.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bloggen har stået stille..