Har fået min kæbeoperations dato!

Love Triangle

Godmorgen honeys <3 Det er lige et sent godmorgen herfra, men jeg ligger i min seng og har den værste migræne ligenu så derfor har jeg også først fået åbnet for min bærbar nu her. Jeg ved ikke om I har hørt om der her mærke før – men jeg har først lige set det idag. Mærket hedder “Love Triangle” og jeg syntes virkelig at de har en masse nice tøj! Jeg er vild med at det er så feminint og stilet – men samtidig super sexet uden at det bliver vulgært at se på. Jeg har fundet de her 5 stykker tøj fra mærket som jeg er helt vild med!
desktop
Sort blonde bodysuitSort blonde kjoleSort/tan kjoleMarine blonde kjoleSort mesh bodysuit.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har fået min kæbeoperations dato!