Mine sommer musthaves

Hvorfor bloggen har stået stille..

Jeg ved godt at jeg er verdens dårligste blogger ligenu – men jeg har en undskyldning. Mit kamera virker ikke. Eller, kameraet virker. Det er mit stik til at overføre billeder der ikke virker :s Og når det ikke virker, så mister jeg bare al min motivation til at blogge… Jeg har en million billeder på kameraet, men hvad hjælper det når de ikke kan overføres? Jeg kan overføre dem til min mobil, og derfra kan jeg så sende dem til min mail og smide dem op her på bloggen – men kvaliteten bliver forringet når de skal sendes igennem så mange steder først.. Ughhh. Anyway så er det hvad jeg har gjort med de her billeder – for nu går den altså ikke længere – min blog skulle opdateres. Jeg har lavet en masse ting i de sidste par dage, så her kommer der lige lidt billeder fra en aften hvor jeg var ude og spise med Mette:
thumbnail_img_4128thumbnail_img_4407
thumbnail_img_4133
Min mad var ikke det bedste men min drik var seriously tasty hehe.

Håber at I alle nyder Jeres sommer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommer musthaves