Så har jeg søgt ind på en videregående uddannelse

Hvad skal min ferie bruges på?

Godaften <3 Så er min ferie hermed slut! Det var en virkelig kort en af slagsen, men det er fordi at jeg ligenu tager matematik på et højere niveau her henover sommeren. Det betyder så at jeg i de næste 4 uger skal sidde i en klasse og have matematik hver dag, fra 8 til 14.30 cirka. Det var ikke lige sådan at jeg havde tiltænkt mig at min sommer skulle blive hehe – men man kan vel aldrig uddanne sig for meget? Idag var min første “skoledag” og vi fik at vide at alt det vi lærer på en uge henover et normalt skoleår i matematik, det skal vi lærer på en hel dag på det hold jeg går på nu. Så det skal nok blive hårdt, og virkelig tage al min energi. Altså bare idag er jeg helt tappet for energi – men okay, generelt så er jeg bare et meget træt menneske haha. Jeg tager nærmest en lur hver dag, og nogen gange flere gange om dagen lol. Hashtag forever tired. Haha.

Ligenu glæder jeg mig bare til at skoledagen imorgen er ovre, for så har jeg weekend. Allerede nu føler jeg at det er much needed. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg skal bruge min weekend på som sådan endnu, men jeg håber at jeg skal ud og spise eller noget. Udover at være forever tired, så er jeg også forever hungry haha. De her billeder er fra sidste weekend hvor jeg skulle have været til en slags bryllup. Jeg skriver “en slags” bryllup fordi at det kun var for kvinder og dermed også anderledes end hvad vi er “vant” til. Jeg endte dog med at blive hjemme faktisk. Anyway, min kjole var bare en jeg fandt i H&M ret spontant. Den kostede ikke det helt store og sad godt på kroppen og så tænkte jeg hvorfor ikke? Jeg kan godt lide at den bare er helt enkel sort – og samtidig også stilet og går ned til over knæene. Jeg har fundet en der minder om min kjole lige HER <3
thumbnail_img_4312thumbnail_img_4295thumbnail_fullsizerender11thumbnail_fullsizerender1111

Nu vil jeg prøve at få samlet mig lidt energi – og så vil jeg gøre min lejlighed ren så den er klar til at jeg kan holde weekend imorgen og slappe af 🙂 Jeg håber at I nyder sommeren <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har jeg søgt ind på en videregående uddannelse