Maxi nederdel

Har fået min kæbeoperations dato!

Hej babes <3 I torsdags fik jeg et brev fra Odense sygehus – og det brev har jeg ventet på i hvad der føles som en evighed…. Det var nemlig brevet med tiden til min kæbeoperation!!! Jeg skal opereres den 13 september, så om 53 dage fra idag af! Jeg kan slet ikke vente. Selvom der kun er 53 dage, og det jo er lige om lidt – så føler jeg bare at der er en evighed til. Jeg har ventet på den her operation i så længe, og nu har jeg endelig et tidspunkt for den. Det gør mig så lykkelig! Nu har jeg haft bøjle på i 1 år og 4 måneder, og jeg har som sådan egentlig ikke noget imod at være braceface – den har dog givet mig meget mere underbid end jeg har haft før, og det har jeg noget imod.. Derfor hader jeg ærlig talt også hvordan jeg ser ud ligenu, og derfor kan jeg slet ikke vente til om 53 dage! Selvom min kæbe skal skæres op og rykkes rundt på og det sikkert bliver mega smertefuldt og noget af et helvede, så er jeg så spændt! Jeg glæder mig til at se hvordan mit ansigt kommer til at se ud – og jeg glæder mig til endelig at få et ordenligt bid – for det har jeg jo aldrig haft før 😛 I’m so happy! Nu skal de her 53 dage bare gå hurtigt!!
a0e29676-ad58-4506-ab34-1e46cded4a22_detail
The countdown has begun!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxi nederdel