Hvad skal min ferie bruges på?

Boyfriend t-shirt

Hej honeys <3 Her er der lige lidt billeder fra forleden, og dem deler jeg egentlig pga. at ret mange er vild med min t-shirt og vil vide hvor den er fra. Den er også mega nice, og jeg elsker farven på den! Det er en rigtig sommerfarve hihi. T-shirten er fra Asos, og egentlig så er det en løs boyfriend fit t-shirt, jeg har bare bundet en lille knude så den ikke sad helt løst på mig. Jeg bruger den dog også nogle gange hvor den sidder løst og ikke er bundet med en knude. Det kommer helt an på hvilket tøj jeg har på dertil hehe.
pizza-4pizza-2pizza-1

Min t-shirt er desværre udsolgt i gul, men jeg kan se at den kan fås i hvid, lyserød og turkis stadig. Jeg overvejer faktisk lidt at købe den lyserøde og turkise selv. Syntes at de to farver også er perfekte her til sommeren.

screen-captures1
Shop dem her: Hvid tshirtLyserød tshirtTurkis tshirt.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal min ferie bruges på?