Den værste eksamen nogensinde

Streng censor – og vi snakker ikke et 4-tal eller 7 tal..

Så er min anden sidste eksamen overstået!! Og den her var en hård en af slagsen – det var nemlig ikke bare et fag det drejede sig om – men hele 3 fag!! Religion c, samfundsfag c og historie b. Jeg havde trukket kulturmøde i dk og dertil skulle jeg selvfølgelig ind på en masse mellemøstlige lande og selvfølgelig også en masse islamrelateret. Jeg har i flere uger vidst hvad jeg skulle op i, men hvis jeg skal være ærlig så begyndte jeg at læse op igår aftes…. Så derfor er jeg også ret overrasket over hvor godt styr jeg egentlig havde på alt. Eksamen varede 45 minutter hvor jeg skulle gå igennem min synopse på de 15, og på de sidste 30 minutter skulle mine lærere og censor stille mig spørgsmål. Jeg syntes egentlig at det gik meget godt. Jeg følte at jeg svarede ret godt på alt selvom censor flere gange var lidt tricky i hans spørgsmål og også en anelse streng faktisk haha. Da jeg gik ud derinde fra havde jeg dog en okay følelse. Det tog ikke lang tid for dem at komme frem til min karakter, og da jeg kom ind startede censor ud med at sige – ja der var bred enighed om din karakter Sandra. Du snakker rigtig meget, du er rigtig klog, du har styr på alt, og du kan utroligt meget. Og jeg ved godt at jeg var lidt streng og hård i min spørgsmål til dig, men det er også fordi at vi ikke snakker 4 eller 7-tal her.. Vi snakker 12. Så du har fået 12 Sandra!
dsc01033-001
Jeg var sådan helt what omg yes!!! Det havde jeg slet ikke forventet eftersom der slet ikke var blevet givet nogle 12-taller ud endnu hele dagen og jeg var den sidste der var oppe. Men nu fik jeg sørme lige 12 i et fag som ks. Det fag vægter ekstremt meget eftersom det er 3 fag sammen – så det er jo bare perfekt. Samtidig gør det mig virkelig glad at de alle tre var enige om min karakter – for så må jeg virkelig have haft styr på det! Jeg er så glad seriøst. Også bare det at censor godt selv ved han var lidt streng – så ved jeg virkelig også selv at jeg har svaret godt og grundigt, for ellers ville der jo ikke komme et 12-tal til mig. Jeg er dog bare glad for at han var sådan haha. Jeg tog det ikke så tungt derinde, jeg smilede bare og svarede på tingene. Anyway, jeg har en eksamen tilbage – og det er på tirsdag, og det er min dansk eksamen. Indtil videre har i mine 2 år på HF fået 12 i 5 af mine mundtlige eksamener, samt 10 i 2 af dem. Jeg har endnu ikke fået andet end 10 eller 12 taller – og jeg håber så meget at det også kommer til at gå sådan på tirsdag. Men dansk eksamen har jeg det faktisk rigtig skidt med. Jeg tror nærmere at det bliver i den dårlige ende haha men nu må vi se. Hvad end der sker, sker. Jeg er bare overlykkelig over det her resultat!

2 kommentarer

 • Simone Thaulov

  Jeg var oppe i mundtlig dansk i går og scorede mit første 10 tal nogensinde. Jeg har KS på tirsdag. Jeg er så mega nervøs pga. Den vare de 3 kvarter? Hvad hvis man går i stå?😳 Skal snakke om korstogene.. det værste man kan trække..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tillykke!! <3 Og held og lykke med KS. Ja det er en lang eksamen og den føltes også mega lang – men altså bare snak, og hold dig selv i gang.. Og ellers har lærerne og censor en million spørgsmål haha. Jeg snakkede total meget og gik ikke i stå, men de havde stadig spørgsmål 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den værste eksamen nogensinde