Little black dress

Skriftlige karakterer offentliggjort – og de var slet ikke hvad jeg regnede med!

Godeftermiddag <3 Imorges kørte jeg jo til Århus med Claire for at se om jeg kunne finde et outfit til når jeg bliver student – men den fandt jeg desværre ikke. Noget jeg dog fandt ud af – det er hvordan mine skriftlige eksamener er gået! Imens vi kører derop, får jeg nemlig en notifikation på Facebook fra en af pigerne fra min klasse om at karaktererne er offentliggjort. Jeg skynder mig at logge ind på skolens side – og straks får jeg mega ondt i maven. Jeg tænkte at jeg i dansk nok havde fået 4 eller 7, og at jeg i engelsk nok havde fået 10. Jeg går så ind på siden og tør nærmest ikke kigge – men hvad står der? Der stod ikke 4, 7 eller 10 ud for hverken dansk eller engelsk… Der stod 12. Ud for dem begge!!!!!!!! Det vil altså sige at ikke nok med at jeg igår fik 12 i min mundtlige ks eksamen, så har jeg også lige fået 12 i begge mine skriftlige eksamener! Jeg skreg inde i bilen haha. Jeg havde lyst til at græde. Jeg var så glad. Eller det er jeg jo stadig. Jeg ER så glad! Nu skal jeg bare læse op til den sidste eksamen på tirsdag!
dsc01563-001
<3

2 kommentarer

  • Hej Sandra. Jeg tænkte på, har du ikke en Snapchat eller Instagram, man kan følge dig på? Er nemlig interesseret i hvad du laver udover din blog 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little black dress