Asos: 20% rabat - men kun idag!

Nå men jeg fik da en tocifret karakter…

Så blev min totalfrygtede samfundsfag B eksamen endelig overstået!! Som jeg skrev forleden så frygtede jeg den her eksamen så meget. Først og fremmest fordi jeg i bund og grund hader politik og frygtede at trække det – men samtidig også fordi at jeg tænkte at jeg ville dumpe så hårdt…. Jeg kom hen på skolen igår morges for at trække – og hvad endte jeg med at trække? Selvfølgelig det jeg hader og slet ikke kan finde ud af og slet ikke forstår – dansk politik. Jeg fik 6 bilag udleveret af forskellige artikler, statistikker og figurer – og så var det bare igang. Overordnet handlede det om at Socialdemokratiet har taget en højredrejning – og for mig virkede det hele bare håbløst igår. Jeg sad på min skole i 9 timer og arbejdede med det. Jeg kørte hjem og arbejdede videre non-stop. Jeg har ikke rigtig sovet i nat fordi jeg har frygtet den her eksamen. Og idag var jeg så oppe, og det gik faktisk godt. Jeg snakkede bare derud. Jeg glemte lige et par af de småting jeg gerne ville have sagt – men det er vel meget normalt til en eksamen. Ellers så syntes jeg selv at jeg fik svaret okay på de ting som de spurgte mig om – taget i betragtning at politik siger mig intet!! Ærlig talt så svarede jeg på ting som jeg ikke engang vidste, at jeg vidste noget om lol. Var lidt overrasket. Det sker faktisk for mig hver gang jeg er til eksamen hahaha. Jeg overrasker mig selv med viden hvor jeg tænker øhhhhh okayyy Sandra hvor har du det fra?? Anyway, jeg blev færdig og ventede på min karakter. Det blev desværre ikke et 12-tal. Men mine rene 12 taller i mine mundtlige eksamener skulle jo også ødelægges på et tidspunkt, og hvis det ikke skulle blive idag ved samfundsfag B, så skulle det hvertfald nok blive til min næste mundtlige eksamen – spansk! Men det blev altså idag at min 12-talsstrejke gik i stykker….. Jeg fik dog stadig tocifret. Jeg fik nemlig 10!!! 10 i samfundsfag B om dansk politik som jeg fatter intet af. De sagde jeg havde styr på modellerne og begreberne og jeg havde styr på min fremlæggelse og vidste hvad jeg ville sige osv. Jeg er godt nok selv ærgelig over at jeg ikke fik 12 – men man kan vel ikke få 12 i alt 😛 Eller nogen kan måske men ikke mig. 10 er vel også okay for noget man ikke forstår? Det er jo ligesom lidt svært at sidde og diskutere politik når jeg aldrig rigtig læser det… Det her sidste døgn har jeg dog nærstuderet alt så godt og så meget som jeg nu kunne – og det blev altså et 10-tal til mig 🙂
dsc02688-002
Nu har jeg 3 mundtlige tilbage! Spansk, KS (samf c, religion c, og historie b), samt dansk.  Ahhh hvor er det spændende. Om 18 dage bliver jeg student lol. Nu skal det sidste bare terpes igennem.

Men først skal jeg seriøst sove. Jeg har ikke fået noget som helst søvn pga. det her. Vågnede klokken 4 i nat altså!! Hav en god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Asos: 20% rabat - men kun idag!