Streng censor - og vi snakker ikke et 4-tal eller 7 tal..

Little black dress

Godaften babes <3 Lige et sent indlæg herfra men jeg er faktisk lige vågnet haha. Eksamen tidligere idag har taget al min energi, så derfor måtte jeg lige tage en lur. Lol. Anyway, imorges da jeg ledte efter tøj til eksamen, faldte jeg over den her smukke sorte kjole som jeg har haft i et par måneder efterhånanden, men endnu ikke har brugt endnu. Jeg prøvede den lige hurtig på, og med det samme tænkte jeg at det var dumt jeg ikke har brugt den – for den er jo så smuk! Altså jeg havde self ikke den på til eksamen lol, jeg prøvede den kun lige på imorges. Til eksamen havde jeg et dengse outfit på haha.
desktop1
Kjolen her er som sagt flere måneder gammel, og derfor kan den heller ikke købes online mere… Jeg har dog fundet en masse sorte smukke kjole til Jer – for man kan seriøst altid bruge en lille lækker sort sag 😉

desktop2
Bandage kjoleLow back kjoleLangærmet blonde kjoleBasic kjoleWrap kjoleHalterneck kjoleStropløs kjole.

Nu vil jeg slappe af resten af aftenen, og imorgen tidlig skal jeg lige til Århus med Claire – hun er nemlig kommet til DK fra Texas igen, så hun kan lige få en lille tur til Århus. Jeg skal også have fundet tøj til når jeg bliver student på tirsdag. Den kjole jeg havde bestilt var no bueno.. Typisk hehe… Anyway hav en god aften <3

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Sandra
  Må vi ikke snart se nogle billeder af din lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Har lavet et indlæg for noget tid siden med billeder af min stue <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streng censor - og vi snakker ikke et 4-tal eller 7 tal..