Skriftlige karakterer offentliggjort - og de var slet ikke hvad jeg regnede med!

Folk er too much sometimes!

Godmorgen honeys <3 Det her er egentlig et indlæg jeg laver eftersom BT har delt en artikel om mig og mine gode karakterer i skolen – og så har jeg jo selvfølgelig set folks kommentarer dertil – og der er jo en god blanding af tillykke beskeder og hvor er det flot, men også virkelig nedladende beskeder fra både unge piger, men også voksne kvinder og gamle mænd! Og det får mig så til at lave det her indlæg. Jeg syntes at det er utroligt når folk sidder at gemmer sig bag sin lille computerskærm eller iPhone – og har et behov for at først og fremmest have ondt i røven over at det går andre godt, men samtidig også et behov for at skal sidde og skrive grimme ting om en person de overhovedet ikke kender og aldrig nogensinde har mødt. Faktisk sidder flere og skriver ting der slet ikke passer istedet for rent faktisk at tjekke sine facts. Og så er JEG den der bliver generaliseret som en dumpap fordi jeg har været med i Paradise Hotel? Haha ja, self er jeg da den dumme i det her tilfælde. Not. For det første er der to voksne mænd der sidder og sviner mig til og skriver at hvad skal jeg bruge de karakterer til nu hvor jeg har kneppet rundt på tv? Undskyld mig what? Hvornår har jeg haft sex på tv om jeg må spørge? Svaret er aldrig. Derudover var der en der også spurgte hvad 12-taller skulle bruges til når jeg alligevel skulle blive prostitueret – for sådan er alle Paradise Hotel deltagere jo også??? En flok prostituerede?? Og den kommentar kom fra en ældre herre!! Derudover var der en pige der taggede hendes veninde og nedladende skrev “haha det har også kun taget hende 5 år at komme igennem en HF”. Igen, tjek dine facts!! Jeg begyndte på HF i 2015. Jeg har aldrig gået på en HF før. Hvilket årstal er vi i nu? 2020? Nej. 2017. Det vil altså sige det har taget mig 2 år – som en HF tager. Endnu en ting som folk også har gevaldigt travlt med – det er at hvis vi havde kørt efter den gamle skala så ville jeg aldrig have fået topkarakter for 13 var karakteren for det usædvanlige og 12 bliver nutildags givet ud alt for nemt. Først og fremmest vil jeg gerne spørge folk om hvornår var det nu lige at den nye karakterskala kom? Hvor mange år er det nu lige siden? 10 år eller deromkring? Utroligt at folk stadig lever i en periode der foregik for flere år siden, og har behov for at sammenligne de to ting for at igen – komme med nedladende kommentarer. Man kan ikke få 13 længere. 13 er ikke topkarakter. 12 er topkarakter, og det har jeg fået. Og det er åbenbart meget svært for nogle at forstå. Hvis vi så går videre til de kommentarer om at 12 bliver givet ud alt for nemt? Så vil jeg gerne sige at nej, det gør 12 ikke. Forleden til min KS eksamen fik jeg 12 – som den eneste i min klasse! Hvis 12 blev foræret væk ligesom slik fra en børnelokker, ja så var der nok flere der havde fået 12. Det samme gælder min spansk eksamen og samfundsfag B eksamen f.eks. – de to fag fik jeg “kun” 10 i. Hvis 12 var så nemt at få, tror I så ikke også at jeg havde fået det der? Hvis 12 var så nemt at få, hvorfor får størstedelen af elever landet over så ikke 12? Altså jeg syntes virkelig at folk kan være for meget. Selv voksne kvinder sidder og skriver at “12 bliver foræret væk. Det er ikke som det gamle 13-tal hvor man skulle kæmpe for det”. Altså helt ærligt. Jeg håber at de voksnes kvinder kommer hjem fra eksamen en dag med et flot 12-tal som de har kæmpet for – for jeg har kæmpet for mine, og så får de at vide at deres mor – “tillykke skat, men det er jo stadig ikke ligeså flot som det gamle 13-tal der eksisterede for mange år siden”. Altså virkelig, hvad er det for noget? Kom dog videre. Og lad vær med at sid og vær små internet bullies. Jeg har aldrig haft et behov for at sidde og tagge mine veninder i ting om andre og sidder og skrive nedladende ting om andre folk på den måde på de offentlige medier – og jeg forstår simpelthen ikke de folk der gør det. Får de det bedre med sig selv? Altså jeg er faktisk bedøvende ligeglad med hvad folk skriver om mig – for jeg ved hvad der er rigtigt og forkert. Men det her indlæg laver jeg egentlig mere fordi at jeg syntes det er for meget, at voksne mennesker sidder og skriver grimme ting. Børn lærer af voksne. Og er det virkelig det her man gerne vil lære børn i 2017? Det er sku lige en tand too much 🙂 Hvis folk dog bare kunne være glade på andres vegne istedet for at have så meget hate. Skulle jeg også hate på de 5 elever i min klasse der fik 12 i spansk fordi at jeg fik 10? Nej. Jeg er da mega glad på deres vegne! Men nogle mennesker har åbenbart så dårligt selvværd at de skal sidde og lege internet bullies. Velkommen til 2017 hvor der er så meget had i verden og den gamle karakterskala ikke har eksisteret i virkelig mange år – men vi hater stadig, selv på de gode ting, og vi nævner stadig en karakterskala der ikke har været aktuel i lang tid. Sørgeligt.

Når det så er sagt – tak til alle Jer der har skrevet søde kommentarer <3 Det sætter jeg virkelig pris på!
desktop3

Shop mit outfit her: BukserSkoBodysuitØreringe.

Min bodysuit er vidst kun tilbage i få størrelser, så har lige fundet nogle lignende her til Jer hvis I ikke når at få fat i den jeg har:
desktop4
Low plunge bodysuitBasic bodysuitLangærmet bodysuitLace trim bodysuitMønstret bodysuitHalterneck bodysuit.

Nu skal jeg ud og have ordnet negle så de er smukke til på tirsdag – men også til min fødselsdag som er imorgen!! Hav en dejlig dag <3

5 kommentarer

 • Line

  Er så enig med dig! Måske er 12taller ikke det vigtige når man kommer ud i arbejdslivet, men hvorfor vælger man overhovedet at tage sig en uddannelse hvis ikke man stræber efter at klare sig bedst muligt? Er træt af den debat der kører lige for tiden hvor dem der får 12taller nærmest skal pilles ned og få at vide at deres arbejde faktisk er spild af tid. Det er ALDRIG spild af tid at gå op i sin skole. Du skal bare være hammer stolt over dit hårde arbejde gav pote! De der sidder og skriver sådan nogle ting er bare møg irriteret over at deres generalisering viste sig ikke at vær Ejler korrekt. Måske de havde godt af lidt efteruddannelse.
  Stort tillykke med de flotte resultater! Gode karakter kan man altid bruge, hvis ikke på arbejdsmarkedet, så til egen selvtillid 👍🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er jeg ved at være godt træt af den her diskussion om hvorvidt man skal være stolt at sine 12taller eller ej. SELVFØLGELIG skal man det! Hvor er det skønt at arbejdsmarkedet ikke kun efterspørger 12tallerne, men det betyder da ikke at det så er spild af tid og at de er ubrugelige? Mig bekendt har det aldrig været spild af tid at gå op i sin skole, og at stræbe efter at gøre sit bedste. Måske hjælper dine 12taller dig ikke på arbejdsmarkedet (lidt gør de jo nok), men så hjælper de hvertfald på selvtilliden. STORT tillykke med de flotte karakterer Sandra! Dejligt for dig, at dit hårde arbejde gav pote! De mennesker der skriver negativt er bare sure over at deres generalisering ikke viste sig st være korrekt,
  Mange hilsner fra pigen der “kun” fik 7-10 i gym men stadig synes at folk er nogle tumper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg kan se at der lige kom to kommentarer fra dig så svarer lige samlet på denne men du har ret – selvfølgelig skal man være stolt! For mig er jeg mega glad for at jeg har fået sådan nogle gode karakterer for det gør mig virkelig stolt. Især fordi jeg har haft rigtig meget fravær eftersom jeg jo har en masse migræne hele tiden – og så gør det mig bare stolt at jeg stadig kan score gode resultater. Tak skal du have!! Og tillykke med dine flotte karakterer også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg synes også det er en vigtig faktor, at grunden til vi ikke længere benytter 13-trinsskalaen er for at vi bedre kan sammenligne med de andre lande som i forvejen benyttede 12-trinsskalaen. Så der kan man også sagtens argumentere for, at det ville være dumt ikke at afskaffe 13-trinsskalaen!
  Det vigtigste er, at du er stolt og glad for dine præstationer! Jeg synes du klarer dig skide godt.
  – Min første kommentar nogensinde på din blog, selvom jeg er en trofast følger ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja præcis – den er her ikke mere, hvorfor bringer folk den stadig op? Den er jo flere år gammel…. Altså kom lige ind i 2017 tak!
   Mange tak skal du have og tak fordi du følger med herinde <33

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriftlige karakterer offentliggjort - og de var slet ikke hvad jeg regnede med!