Folk er too much sometimes!

Fødselsdag: 24 år

Hej allesammen <3 Igår stod bloggen lige stille – og det er fordi at det var min fødselsdag. Hvis I følger mig på Snapchat så kan I godt se at jeg kom ret meget rundt omkring igår haha. Det var en helt spontan dag – og de dage ender altid ud med at være de bedste syntes jeg. Vi satte os ud i bilen uden at vide hvor vi skulle tage hen, men vi endte så med at køre til Middelfart hvor vi gik rundt i sådan nogle græshalløjsagtige bakker, og derfra kom vi så ned til vandet, hvor vi så fandt en lille “privat” strand. Hjemmefra havde vi lavet mexicanske pandekager, og dem sad vi så og spiste der ved vandet. Efterfølgende kørte vi lidt rundt i Middelfart – og endte forbi en Burger King og faktisk også et cirkus haha! Derefter kørte vi til Vejle, og der gik vi også bare rundt og hyggede. Efterfølgende gik turen hjem, og da jeg først fik lagt mig i min seng – der blev jeg slået helt ud haha. Var så smadret efter en lang men god dag i solen! Jeg fik faktisk ikke rigtig taget nogle billeder igår – kun filmet en masse snaps.. Men her er der lige to smukke billeder fra igår:
desktop5
Nu skal jeg dog lige finde ud af hvad jeg gør med mit outfit til imorgen – jeg bliver jo nemlig student! Min kjole er kommet, men jeg er i tvivl med sko og evt hvilke cardigan. The struggle!! Jeg håber at I har en god dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk er too much sometimes!