Fødselsdag: 24 år

Busy days

Okay I’m so sorry først og fremmest for at bloggen har stået stille lige siden i mandags – men jeg har været virkelig busy her for tiden og når jeg så ikke har haft travlt, så har jeg bare slappet totalt af. I tirsdags havde jeg min sidste eksamen – det vil sige at jeg blev altså også student i tirsdags! Jeg har glædet mig så meget til det og virkelig set frem til endelig at være færdig med min HF – og det er jeg endelig nu! Derudover har jeg også været til dimission henne på min skole igår morges. Det var kun 2 timers tid – men så fik vi lige alle sagt farvel til hinanden. Her til morgen har jeg så fejret Mettes fødselsdag i forgårs. Hun havde inviteret på brunch oppe på Christian den 9, så der var vi et par timer med nogle andre veninder også.

Lige et par billeder af mit outfit igår morges til dimission – eller okay, jeg kørte faktisk hjem efter flade sko og bukser haha. Selvom det kun var cirka 2 timer så orkede jeg ikke at have en stram nederdel og high heels på hehe.
juni-001juni1-002juni2-001
Min nederdel, taske og sko er desværre købt for noget tid siden, og derfor fås det heller ikke længere. Jeg har dog fundet samme nederdel som min, bare i to andre farver. Den kan fås i lys grå HER og i nude lige HER. T-shirten er fra H&M 🙂


Nu tror jeg at jeg vil tage en lur eftersom jeg skal op midt om natten for at køre Claire til lufthavnen. Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag: 24 år