Paradise Hotel: Snakker jeg stadig med nogen af de andre?

Wind in my hair

Hola chicas <3 Her er der lige lidt windy outfit billeder fra idag lol. Min bror og jeg prøvede at tage en del billeder men vinden blev ved med at blæse mit hår og mig omkuld 😛 Anyway, vi fik taget et par stykker. Jeg har min nye nederdel på, og jeg elsker den! Den er i samme stil som de populære bukser med bælte/sløjfe i taljen – det her er så bare en nederdel og ikke bukser selvfølgelig lol. Jeg elsker sløjfe detaljen. Nederdelen har en lidt rå farve eftersom den er khaki – og så er det bare super fint at sløjfen ligesom gør det hele 1 million gange mere feminint hehe. Jeg har matchet den med en sort basic t-shirt og en sort cardigan med guldknapper samt guldsmykker og et par high heeled sandaler. Lige min stil :))
dsc02538-001dsc02531-001dsc02539-001
Hele mit outfit er købt for 100 år siden, udover nederdelen. Den er som sagt helt ny og den kan købes lige HER <3


Nu skal jeg ud og handle ind til delicious aftensmad 😛 Lol excitinggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Paradise Hotel: Snakker jeg stadig med nogen af de andre?