Bomber jackets: 30% off

Paradise Hotel: Snakker jeg stadig med nogen af de andre?

Godmorgen <3 Et spørgsmål jeg tit og ofte er blevet spurgt om i forbindelse med Paradise Hotel – det er, snakker jeg stadig med nogle af de andre efter vi er kommet hjem? Altså dengang vi lige var kommet hjem snakkede man selvfølgelig meget mere med de andre end man gør nu eftersom det er 5 år siden at vi alle var i Mexico.. Jeg sås dog med Nathja forleden weekend faktisk. Hun kom lige et smut forbi – og det var så hyggeligt at ses med hende igen! Derudover så skriver jeg også en gang imellem med Daniela. De to piger var helt klart dem som jeg havde det bedst med i Mexico – og det er nok også derfor at det stadig er dem som jeg er i kontakt med. Udover dem, så snakker jeg faktisk ikke rigtig med nogen af de andre. Jeg skriver lidt engang imellem med nogen af de andre – men jeg har haft slettet min private Facebook i en måned eller mere nu, så derfor er kontakten der bare heller ikke. Men Nathja og Daniela – de to er jeg stadig i kontakt med. Det er rart at man ligesom stadig er i kontakt med nogen af dem, for vi har alle jo ligesom “været igennem” det samme og det var jo en kæmpe oplevelse så derfor er det rart at de ikke bare er glemt og at kontakten er forsvundet.
screen-captures
Lige et par screenshots fra en crazy pandoras 😛 Jeg var godt nok brun dengang!! Ahhhh the mexican sun <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber jackets: 30% off