Endnu en eksamen er overstået!

Paradise Hotel: Havde jeg nogensinde troet at jeg ville nå til Finaleugen?

Godaften <3 Jeg har brugt min dag idag på at få overstået min sidste skriftlige eksamen – og derefter har jeg så hjulpet min mor med nogle ting, og så har jeg fået mig en virkelig tiltrængt lur haha. Ligenu ligger jeg bare i min seng og slapper af, og så venter jeg selvfølgelig også på aftenens afsnit af Paradise Hotel. Nu er vi jo nået til finaleugen, og det får mig virkelig til at tænke tilbage til dengang hvor jeg var i Mexico og pludselig også gik ind i finaleugen! Da jeg rejste til Mexico havde jeg aldrig nogensinde tænkt at jeg ville nå så langt. Min mor og papfar havde også gået og joket med at jeg nok ville være hjemme igen inden for 2 uger, inden jeg altså rejste til Mexico. De havde nok ikke regnet med at jeg ville være i Mexico i over 2 måneder! Hehe.. Der er lige en markant forskel der… 2 uger vs. 2 måneder..
dsc02920-001
At gå ind i finaleugen på Paradise Hotel var det mærkeligste. Man vidste at ugen ville blive vild – og at folk ville blive smidt ud på stribe. Jeg gik ind i finaleugen med Nicolas, men ham mistede jeg jo desværre ret hurtigt og pludselig stod jeg uden en partner. Jeg tænkte med det samme at nu var jeg fortabt – for at være i en finaleuge uden en partner det er ikke godt. Men så fik jeg jo heldigvis Nathja som partner. Hun blev så dog taget fra mig og skiftet ud med Nicolas igen.. Og så ved vi vidst godt hvad der skete… Bye bye 250.000 kr. Lol. Anyway, det er en oplevelse jeg ikke vil være foruden! Jeg har lært meget om mig selv som person, men også om andre mennesker! Nu bliver det bare spændende at se hvem der vinder dette års Paradise Hotel. Hvem tror I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en eksamen er overstået!