Glittery heels

Paradise Hotel: Aftenens afsnit bringer minder frem

Godaften <3 Omg aftenens afsnit af Paradise Hotel bringer seriøst minderne frem. Jeg mindes bare vores “Bitch fight” ind på hotellet – og hvordan vi skulle stå og disse hinanden i hver vores klike haha. Nøjagtig lidt som hvad de gør i aftenens afsnit. Står og disser hinanden i hver deres klike. I en boksering – nøjagtig som vi gjorde i den sæson jeg var med i. Ej hvor jeg savner det seriøst! Det var det sjoveste ever at være i Mexico og opleve alle de skøre ting som man gør når man er med i et program som Paradise Hotel. Tit så drømmer jeg mig tilbage og tænker ej hvor vil jeg gerne derover igen. Man er bare i en helt anden verden 😛 Lige et par screenshots herunder fra da jeg vandt “Bitch fighten” og blev hotellets bitch lol
screen-captures2
Haha se mig lige lol. 5 år gør meget ved ens udseende 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glittery heels