Mareridt om eksamen

Outfit of the day: Less is more

Godaften babes <3 Idag har jeg været ude og købe en gave til min mor i anledning af mors dag selvfølgelig. Min søster var med og vi fik købt en cute buket blomster til hende. Derudover fik jeg også brugt lidt tid med min søs og vi fik taget et par outfit pics herind til bloggen nu hvor vejret har været så lækkert her idag 🙂 Jeg fik taget mine nye cute high heeled sandals i brug. Jeg elsker dem fordi at de kan bruges til både hverdag men også til fest f.eks. De er super cute og feminine syntes jeg. Jeg matchede den egentlig bare med et enkelt outfit bestående af en denim nederdel og en basic hvid trøje og så nogle guld smykker og en taske i hvid der også matchede. Tit så syntes jeg at less is more faktisk. Jeg kan godt lide et enkelt outfit, og så kan man altid pifte det op med smarte sko og smykker 🙂
dsc02688-001dsc02694-001nye-001dsc02664-001nye1-001dsc02663-001
Shop mit outfit her: SkoNederdel – Min trøje er købt i London. (Indeholder reklame links)


Ligenu er jeg sammen med Mette og vi slapper egentlig bare af. Men jeg føler at vi burde gå ud her i det gode vejr?? Hehe. Hav en dejlig aften <3

2 kommentarer

  • Mette

    Rigtig fint outfit til dig! Kunne du tænke dig at lave et indlæg om basistoppe i stil med den du har på? Jeg mangler i hvert fald tit selv basistoppe og til en god pris. Tak for en god blog😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mareridt om eksamen