Basic tops & bodysuits

Ny sofa & eksamen

Godaften <3 Min dag startede ud med at trække til min eksamen imorgen. Jeg trak selvfølgelig det emne jeg mindst ønskede – og nu har jeg så haft hele dagen til at forberede hvad jeg skal sige imorgen formiddag når jeg skal op. Jeg har dog ikke fået forberedt det jeg ville, jeg har nemlig haft den værste hovedpine og kvalme, ja faktisk føler jeg at jeg har feber – så det er jo bare typisk. Jeg tog en lur før og et par piller, og det har heldigvis lagt en dæmper på min hovedpine, men kvalmen er der stadig. Hvis vi dog skal snakke om noget mere positivt end det værste emne for mig til eksamen og at jeg føler mig syg – ja så har jeg fået min nye sofa leveret idag! Jeg bestilte den i sidste uge og jeg har simpelthen glædet mig så meget til at den skulle komme – og nu er den her Den er lige som jeg havde forestillet mig. Lys sandfarvet, stor, og virkelig behagelig og hyggelig. Faktisk så har jeg allerede smidt mig på den, og her har jeg tænkt mig at ligge og bruge min aften på at forberede mig til min mundtlige engelsk eksamen – eftersom jeg jo ikke lige har brugt min dag på det som oprindeligt var planen. Anyway, jeg må videre til min eksamensforberedelse. Her er der nogle billeder af min stue at the moment:
dsc02783-001dsc02787-001dsc02792-001dsc02794-001
dsc02799-001
Som I kan se så er jeg ikke den eneste der elsker min nye sofa. Mine to små babies elsker den også hehe. Jeg håber bare at det ikke ender som med min gamle sofa – den blev flænset total… Men den var også ud af læder så ved ikke om den havde nemmere ved at blive ødelagt af dem? Den her skal der dog passes virkelig meget på, for den er en del dyrere end min gamle sofa og mine katte har ligesom et kradsetræ så der må de altså gå hen og file deres negle lol. Not on mammas couch!!!

Nå, eksamensforberedelse!! 😛 Vi blogges <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic tops & bodysuits