Late night shoe shopping

My friday night: School party

Hej babess <3 Igår var jeg til sådan noget afslutningsagtigt fest henne på min skole. Vi fik lækker mad serveret og hørte en masse godt musik, og noget mindre godt musik lol. De andre fra min klasse tog videre i byen men jeg skulle hente min søster og hendes veninde fra en fest omkring midnat, så jeg smuttede selv hjem omkring kl. 22.30. Selvom jeg ikke var med i byen og heller ikke blev fuld som de andre, så havde jeg en sjov aften hehe. Skolen havde sørget for et spil Kahoot lol. Kender I det? Min gruppe kom på 3 pladsen, og de 5 første pladser vandt så det var nice haha. Lige pludselig blev aftenen dog dramatisk for vores bord. Der gik ild i en serviet. Heldigt at der ikke var spildt alkohol på bordet tænker jeg – for så havde der været ild i hele bordet pludselig!!

Mit outfit igår endte med at blive et par jeans, og en mega cute og smuk silke agtig top! Jeg har haft den længe og har aldrig brugt den før igår. Og der tænker jeg virkelig, why har jeg aldrig brugt den før nu? Den er jo for smuk. Jeg tog nogle fine glitrende lange øreringe på, og et matchende armbånd samt matchende ring. Derudover tog jeg nude stiletter på for de går bare til alt og derudover så syntes jeg at heels som disse er super stilede og det look elsker jeg. Anyway, her er der en million milliard billeder fra igår af mig og nogle af the girls fra min klasse hehe:
nye-001nye1-001dsc02463-001Smiler med mine tænder og bøjle fremme?! Omg what is happening hehe. Det gør jeg faktisk aldrig på billeder efter jeg har fået bøjle på fordi at jeg hader at vise den frem. Men tit så ser man altså bare så meget pænere ud hvis man rent faktisk smiler. Desuden tænkte jeg også at når jeg engang får min bøjle af, så gad jeg faktisk godt at have nogle braceface billeder og se tilbage på hahahanye2-001nye3-001dsc02449-001nye4-001nye5-001nye-001
Shop mit outfit her: Top (by the way så er den på tilbud ligenu til kun 59 kr.) – JeansHeels – Smykkerne er fra Glitter og tasken er fra Gina Tricot. (indeholder reklame links)


Nu skal jeg op af min seng og ud til min mor og hjælpe hende med nogle ting. Hav en dejlig lørdag honeys :-*

2 kommentarer

  • Nynne Bach

    Du ser så sød og levende ud, når du smiler. Det kan du roligt gøre noget mere. Der kommer også mere glimt i dine øjne, – så fortsæt endelig, – bøjle eller ej.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Late night shoe shopping