Ny sofa & eksamen

Mundtlig engelsk eksamen: DONE!

dsc03411-0022016-outfits-001
Okay igår var jeg jo henne og trække en tekst til min engelsk eksamen – og jeg trak som sagt selvfølgelig det emne jeg mindst ønskede. Jeg har haft det dårligt hele dagen igår, og hele morgenen. Jeg har følt jeg skulle brække mig og at jeg nærmest skulle besvime. Min eksamen gik dog godt. Jeg fik 12. Nu har jeg 6 eksamener tilbage hvoraf de 2 er skriftlige og de sidste 4 er mundtlige. Ej hvor er jeg nervøs for dem også. Jeg hader den følelse jeg får i min krop af eksamener. Jeg får det virkelig fysisk dårligt. Og nærmest også psykisk dårligt. Jeg gad godt at være en af de personer der bare er ligeglad – hvis der overhovedet findes nogle der slet ikke bliver nervøs inden en eksamen? Jeg ville hvertfald ønske at jeg ikke blev det for det tager virkelig hårdt på en og det er mega ubehageligt. Men det er selvfølgelig rart efter jeg var færdig idag at vide at jeg havde fået et 12-tal i det emne jeg mindst ville snakke om. Hehe.

Efter min eksamen blev jeg på skolen lidt, og derefter tog jeg ud og forkælede mig selv og min lejlighed med et nyt lammeskindstæppe og nye stearinlys hehe. Nu vil jeg slappe af og evt tage en lur siden jeg har været oppe siden klokken 6 imorges 😛 Nervøsitet længe leve..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sofa & eksamen