20% rabat på ALT hos Nelly

Maxi dresses for summer

Godmorgen <3 Hvis jeg skulle vælge et stykke tøj som jeg skulle gå med hele sommeren – så skulle det helt klart være maxi kjoler. Jeg er bare en stor kjole/nederdels-pige, og derfor er maxi kjoler helt klart det perfekte stykke sommertøj for mig. Jeg elsker at der er så mange forskellige slags – de kommer i en masse forskellige former, men også i forskellige farver og mønstre, og derfor bliver de bare aldrig kedelige at se på. Jeg elsker især løse maxi kjoler til om sommeren for så er de dejlig luftige og det er lækkert når solen står på og vejret er varmt 🙂 Jeg har fundet nogle forskellige slags som jeg er ret vild med:
screen-captures1
Mint maxi kjoleHvid mønstret maxi kjoleMultifarvet maxi kjoleSort maxi kjoleGrøn mønstret maxi kjoleLyseblå mønstret maxi kjoleGul maxi kjoleLilla maxi kjoleHvid maxi kjole.

Happy shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på ALT hos Nelly